Vegetarische gerechten

Koken en eten daar gaat het hier om, lekker en gezond vers.
Koken is leuk en het ontdekken dat je telkens anders kan koken is nog leuker.
Het is een avontuur om met kruiden en specerijen te koken.
kijken over de grens, ik hou ervan om verder te kijken en de maaltijden van 'onze buren' te proberen maar met de middelen uit mijn omgeving.
Veel groenten kruiden en fruit komen uit eigen tuin of van biologische tuinderijen.
Het is een uitdaging voor mij om een recept te maken wat bij mij past met de groenten en kruiden die voor handen zijn.

Veel plezier op dit blog met de recepten van Alida’s keuken.


zaterdag 30 juli 2016

Aardappelen

Boen de nieuwe aardappelen goed schoon en kook ze in de schil 13 minuten. Snij de aardappelen een keer in de lengt door.
Verhit een scheut zonnebloemolie in een bakpan voeg de aardappelen toe en bak ze mooi bruin. Voeg een tak gewassen rozemarijn toe en bak nog 5 minuten. Strooi naar smaak peper en zeezout over de aardappelen.
Serveer met salades en yoghurtsaus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten