Lunch.
Salade met geroosterde pompoenpitten.
Hummus, polenta met parmezaanse kaas uit de oven, geroosterde paprika in een marinade, gebakken rode uien.
Marinade voor 2-3 paprika's, 2 eetlepels goede olijfolie, 2 eetlepels Aceto Balsamico, 2 teentjes knoflook geperst, 2 eetlepels fijngehakte basilicum, mengen.
Marinade voor 2-3 paprika's, 2 eetlepels goede olijfolie, 2 eetlepels Aceto Balsamico, 2 teentjes knoflook geperst, 2 eetlepels fijngehakte basilicum, mengen.
Uien: 3 rode uien schillen en de onderkant vast laten zitten deel de uien in 8 stukken.
Meng 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels grove mosterd, 2 eetlepels rode wijnazijn en 2 eetlepels honing door elkaar en bestrijk hiermee de uienpartjes schenk de rest erbij.
Doe alles in een ovenpan met deksel en laat 30 minuten op 200 graden in de oven garen, neem de deksel eraf en laat nog 15 minuten op 160 graden bakken.
Ondertussen de paprika's ook in de oven op een blik totdat deze zwart geblakerd zijn, laat afkoelen onder een theedoek. Hierna de velletjes eraf trekken en de paprika's in stukken snijden in de marinade leggen afgedekt in de koeling.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten