Vegetarische gerechten

Koken en eten daar gaat het hier om, lekker gezond en vers. Het is geen blog met speciale menu's, maar gewoon lekker eten.
Koken is leuk en het ontdekken dat je telkens anders kan koken is nog leuker.
Het is een avontuur om met kruiden en specerijen te koken.
kijken over de grens, ik hou ervan om verder te kijken en de maaltijden van 'onze buren' te proberen maar met de middelen uit mijn omgeving.
Veel groenten kruiden en fruit komen uit eigen tuin of van biologische tuinderijen.
Het is een uitdaging voor mij om een recept te maken wat bij mij past met de groenten en kruiden die voor handen zijn.

Veel plezier op mijn blog,

Alida.


What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail

vrijdag 10 februari 2017

Glutenvrij appeltaartje.

Glutenvrij appeltaartje.
Bodem van havermeel en vlokken met cashewnoten, cranberrie’s, pitten en zaden, kokosolie en iets rietsuiker met een ei, en een snuf zout, 15 minuten voorgebakken. 

Daarop vooraf in een koekenpan in een klontje boter gebakken appelschijfjes met kaneel. 
Als laatste iets rietsuiker en gehakte amandelen nog even onder de gril. Afgemaakt met een paar lepels eigen gemaakte pruimenjam.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten