Een kerstdiner.
Vooraf:
Drie soorten dip.
*Hummus van kikkererwten en van rode bietjes en van pastinaak, serveren met heel dun gesneden en geroosterd zuurdesembrood.
*Pompoensoep ( met eventueel kaas-pompoenzaad crackers.)
*Salade (voornamelijk groen.)
*Tarte tatin van rode uien,
*Gegrilde groenten uit de oven,
*Naturel rijst, kleine portie p.p.
*Notenterrine een of twee dagen van te voren gemaakt,
in plakken gesneden even gebakken aan beide kanten.
*Serveer met chutney die pittig en zoet is, b.v mango chutney.
*Peren gekookt in wijn, (recept van Yotam Ottolenghi uit Plenty)
*Koffie en Baklava.
Prettige kerstdagen! En eet smakelijk.
Veel van deze recepten zijn hier op deze blog te vinden.
Vooraf:
Drie soorten dip.
*Hummus van kikkererwten en van rode bietjes en van pastinaak, serveren met heel dun gesneden en geroosterd zuurdesembrood.
*Pompoensoep ( met eventueel kaas-pompoenzaad crackers.)
*Salade (voornamelijk groen.)
*Tarte tatin van rode uien,
*Gegrilde groenten uit de oven,
*Naturel rijst, kleine portie p.p.
*Notenterrine een of twee dagen van te voren gemaakt,
in plakken gesneden even gebakken aan beide kanten.
*Serveer met chutney die pittig en zoet is, b.v mango chutney.
*Peren gekookt in wijn, (recept van Yotam Ottolenghi uit Plenty)
*Koffie en Baklava.
Prettige kerstdagen! En eet smakelijk.
Veel van deze recepten zijn hier op deze blog te vinden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten