Auberginestoof
aubergine’s, uien knoflook, rode paprika, tomaat en geurige kruiden. O.a. koriander geelwortel, paprika komijn peper en Spaanse peper, zeezout.
Blaker de aubergine boven de vlam totdat hij zwart wordt, laat iets koelen en trek de schil eraf, snij de aubergine in blokjes.
Bak de uien en de overige groenten, doe de aubergine en de kruiden erbij en kook zachtjes gaar.
Zo nodig wat water toevoegen het moet de consistentie van een dikke saus krijgen.
Voor de liefhebber een kom uitgelekte gekookte red kidney's of kikkererwten erdoor.
Erbij Basmati rijst gekookt met iets zout en saffraan.
Blaker de aubergine boven de vlam totdat hij zwart wordt, laat iets koelen en trek de schil eraf, snij de aubergine in blokjes.
Bak de uien en de overige groenten, doe de aubergine en de kruiden erbij en kook zachtjes gaar.
Zo nodig wat water toevoegen het moet de consistentie van een dikke saus krijgen.
Voor de liefhebber een kom uitgelekte gekookte red kidney's of kikkererwten erdoor.
Erbij Basmati rijst gekookt met iets zout en saffraan.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten