Verdure e insalate
Wist je dat je van bietjes een prachtige salade kunt maken? Samen met geitenkaas, rucola, geroosterde pompoenpitten maak je in een handomdraai een mooi voorgerecht in tricolore!
De dressing van witte balsamico met honing maken het helemaal af!
Echt een feestje om te zien en te proeven. Eenvoudig en mooi!
Ingrediënten
4 voorgekookte bietjes
4 kleine ronde zachte geitenkaasjes of een stuk van een rol of feta
4 x plukken rucola
2 eetlepels geroosterde pompoenpitten
4 eetlepels olijfolie koudgeperste
2 eetlepels witte balsamico azijn
scheutje honing
peper en zout
Bereiden;
Schil de bietjes en snij ze in dunne mooie ronde plakjes met de kaasschaaf of met een mandoline. Drapeer ze mooi in een rondje per bord.
Rooster de pompoenpitten en maak de dressing door de olie met de balsamico azijn en snufje zout en peper te mengen.
Drapeer in het midden van het bord een handje vol rucola en voeg rondom op de bietjes wat stukjes geitenkaas.
Druppel wat dressing rondom op de bietjes en ook wat op de rucola schenk er een straaltje honing over en garneer het geheel met wat pompoenpitten.
Eet smakelijk!
Wist je dat je van bietjes een prachtige salade kunt maken? Samen met geitenkaas, rucola, geroosterde pompoenpitten maak je in een handomdraai een mooi voorgerecht in tricolore!
De dressing van witte balsamico met honing maken het helemaal af!
Echt een feestje om te zien en te proeven. Eenvoudig en mooi!
Ingrediënten
4 voorgekookte bietjes
4 kleine ronde zachte geitenkaasjes of een stuk van een rol of feta
4 x plukken rucola
2 eetlepels geroosterde pompoenpitten
4 eetlepels olijfolie koudgeperste
2 eetlepels witte balsamico azijn
scheutje honing
peper en zout
Bereiden;
Schil de bietjes en snij ze in dunne mooie ronde plakjes met de kaasschaaf of met een mandoline. Drapeer ze mooi in een rondje per bord.
Rooster de pompoenpitten en maak de dressing door de olie met de balsamico azijn en snufje zout en peper te mengen.
Drapeer in het midden van het bord een handje vol rucola en voeg rondom op de bietjes wat stukjes geitenkaas.
Druppel wat dressing rondom op de bietjes en ook wat op de rucola schenk er een straaltje honing over en garneer het geheel met wat pompoenpitten.
Eet smakelijk!