Frittata met groene kool en spinazie. (2 personen)
Kook een paar in plakken gesneden aardappelen 10 minuten voor en giet af, zet apart.
Bak een ui in een lepel olijfolie, 3 teentjes knoflook erbij en een kwart groene kool in reepjes.
Voeg er 1 th. vijfkruidenpoeder bij wat water en iets zout, schep nu en dan om.
Bak een ui in een lepel olijfolie, 3 teentjes knoflook erbij en een kwart groene kool in reepjes.
Voeg er 1 th. vijfkruidenpoeder bij wat water en iets zout, schep nu en dan om.
Schenk er een scheut ketjap asin bij.
Een handje rozijnen en een half kopje fijngesneden koriander.
Een handje rozijnen en een half kopje fijngesneden koriander.
Klop 4 eieren los met 100ml slagroom, schep door de aardappelen en doe de groenten erbij.
Een paar handen gewassen verse spinazie toevoegen en gemalen zwarte peper. Beboter een ovenschaal en giet de massa erin.
Dek af met aluminiumfolie.
Bakken op 160 graden in een half uur.
Serveer op een bedje van verse spinazie.
Een paar handen gewassen verse spinazie toevoegen en gemalen zwarte peper. Beboter een ovenschaal en giet de massa erin.
Dek af met aluminiumfolie.
Bakken op 160 graden in een half uur.
Serveer op een bedje van verse spinazie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten